Welcome :)

aaaa

subota, 30. srpnja 2016.

VIDI DA LI OČEKUJETE DEČKA ILI DJEVOJČICU S OVIM JEDNOSTAVNIM TESTOM SPOLA SA SODOM BIKARBONOM


Ako ste trudni i nestrpljiv da sazna pol (kao što sam ja bio), možete naći sami pribjegavaju raznim metodama da zadovolji radoznalost, pogotovo ako se ograničen broj ultrazvuk tokom trudnoće. Trudnoće Odbor je raspravlja na i off za posljednjih godinu određenu vrstu DIY test predviđanja pol, naime pomoću sode bikarbone.

Vidi da li očekuju dečko ili devojčica sa ovaj jednostavan sode bikarbone Pol Test
Tako je, sode bikarbone. Šta ti je stavio malo sode bikarbone u dnu jednokratnu cup, a zatim dodajte malo urina na to. Ako nostavno kao sok, to može biti dječak. Ako nema fizzle, to može biti djevojka. Ova metoda je nekoliko članova koji se koriste kao način da testiraju ispravnost njihovog rodnog ultrazvuk i od 31 sode bikarbone ispitivanja, 22 su bili u pravu i 9 su bili u pravu.

Ne znam za vas, ali kad sam bila trudna, imala sam dosta teško pružajući uzorak za ordinaciji. Bilo je to više kao komedija grešaka, naglasak na greške. Graciozan, nisam bio.

Ipak, iako, to bi moglo biti zabavno način da isprobate zajedno sa nekim starim ženama priče za predviđanje spola, kao test prsten (Put prsten na komad string i držite prsten direktno preko stomaka. Ako se kreće u krug , to može biti djevojka i ako se ljulja naprijed-nazad, to može biti dječak.


narodnamedicina.info


Nema komentara:

Objavi komentar