Welcome :)

aaaa

četvrtak, 28. srpnja 2016.

Pio 4 litra vode dnevno, ŠOKIRALO GA ŠTA MU SE DESILO




Novinar portala “Thrillist” Wil Fulton vršio je eksperiment i mjesec dana pio 4 litra vode. Na stvari koje su mu se kasnije desile, nije bio spreman.
Dan 1: Počinje zabava


 


Prvo je nosio vodu svuda sa sobom, gdje god je polazio. Išlo mu je jeako teško da se fokusira i navikne da pije toliko vode.

Dan 5: Piškio je svakih 20 min

Morao se jako potruditi da sprovede u djelo i da pije toliko vode na dnevnoj bazi jer se pije i onda kada nije žedan. Promjena prva koju je osjetio bila je osjećaj stalne punoće pa je gubio apetit za jelom. Uz svako drugo piće išla je i voda i konstantan odlazak u wc.

Dan 10: Postao sam…ljepši?

Budio se svjež i pun energije. Kosa je hidratizirana, dobila novi sjaj, koža se proljepšala.

Dan 15: Pun sam energije

Kafu skoro da više i nije pio, ali je i dalje bilo teško piti tolik tečnosti. Osjeća je više snage, bolji san je imao. Počinje osjećati žeđ kada vodu ne pije. Organizam je već zahtjevao.

Dan 20: Ljudi govore da izgleda srećniji, i osjećao sam se tako

Dan 25: Postajem bolja osoba

Urin mi je postajao svaki put kristalno čistiji i providniji. Djevojka primjećuje moj nalet energije i čistoću kože. već se navikao da pije tu količinu jer je organizam zahtjevao, podsjećao da mu fali voda.

Dan 30: Slobodan i čist

Možda je previše piti čak 4 litra vode na dan, ali definitivno se čovjeku tijelo očisti, a osjećao je da mu fali ta voda, što znači da treba piti na dnevnoj bazi prilično dosta vode.

Zadovoljan eksperimentom, svima je poželio da isto urade, odnosno da praktikuju dosta vode na dan.


narodnamedicina.info


Nema komentara:

Objavi komentar