Welcome :)

aaaa

subota, 6. kolovoza 2016.

Ova biljka je posvuda, ali ljudi nemaju pojma da liječi tumor, dijabetes i visok krvni pritisak!



Nevjerojatna biljka raste posvuda i poznata je kao bijeli dud. Ova specifična biljka dokazano liječi tumor, dijabetes i visok pritisak, kao i mnoge druge bolesti.

Najvažniji spojevi pronađeni u bijelom dudu rade na sličan način kao i neki lijekovi koji se koriste za dijabetes tipa 2. Oni usporavaju razgradnju šećera u crijevima i omogućuju im da se apsorbiraju sporije u krv. To pomaže tijelu zadržati razine šećera u krvi u željenom rasponu.

Bijeli dud sadrži organske kiseline, puno vitamina C, karoten, pektin, vlakna, smolu… Ovi aktivni sastojci pomažu kod tonzilitisa, za liječenje kašlja, groznice, proljeva, glavobolje i upale.



Također, bijeli dud je izuzetno bogat antioksidansima, a redovna upotreba može znatno smanjiti holesterol u krvi, a dugoročno to također pomaže kod bolesti srca.

Studija provedena na Sveučilištu u Teksasu otkrila je da bobice bijelog duda sadrže resveratrol, prirodni fenol koji je učinkovit u borbi protiv nekoliko vrsta raka i bolesti srca.

Bijeli dud donosi brojne zdravstvene prednosti, međutim sposobnost da snizi razinu šećera u krvi je privukao najviše pažnje.

Bijeli dud je posebno istražen i dokazano je da pomaže smanjiti razinu šećera u krvi, ali znanstvenici sada nastavljaju da otkriju njegove sposobnosti za liječenje tumora.


megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar