Welcome :)

aaaa

petak, 5. kolovoza 2016.

POZNATI DOKTOR OTKRIO: Imate višak masnoće na trbuhu? Evo kako je ukloniti!



Pitanje kako izgubiti višak tjelesne težine je vrlo često ovih dana. Puno ljudi su pokušali brojne načine, ali im ništa nije pomoglo.

Ako vježbanje, rigorozna ishrana i slično nisu bili od pomoći onda postoji potreba za drugim pristupom. Nećete trebati suplemente, operaciju ili nešto slično, samo slijedite ovih nekoliko savjeta:



Izbjegavajte trbušnjake

Iako će oni ojačati trbušne mišiće, neće vam pomoći da se oslobodite masnoća. U stvari, samo gubite vrijeme i trud radeći svakodnevne trbušnjake. Oni također mogu dovesti do bola donjeg dijela leđa, spuštenih ramena.

Ojačajte

Trening snage izgrađuje mišićnu masu i potiče gubitak masnoće. Čučanj i mrtvo dizanje su najbolje vježbe da se to postigne. I donji dio leđa i trbušni mišići sudjeluju u čučnjevima.



Čučanj i mrtvo dizanje će raditi na svim vašim tjelesnim mišićima. Štoviše, to će vam pomoći da budete jači, da izgradite mišiće brzo, uključujući mišiće abdomena. Iako čučanj i dizanje direktno ne utiču na gubitak masnoće sa trbuha, oni će ojačati vaše trbušne mišiće i smanjiti veličinu struka.


Zdrava prehrana

Iako vježbate, nećete moći izgubiti masnoće sa trbuha ako ne konzumirate zdravu hranu. Zato prestanite konzumirati prerađenu hranu, a neka vaša ishrana bude obuhvaćena sa više: proteina, povrća, voća, masti i ugljikohidrata.


megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar