Welcome :)

aaaa

utorak, 2. kolovoza 2016.

DAME, VELIKI OPREZ: Ona je zbog OVOG proizvoda izgubila pamćenje, kosu i nokte!



Ovo je priča mlade djevojke kojoj su se dogodile užasne stvari zbog korištenja sasvim običnog proizvoda za žene. Obratite pažnju jer vrlo lako možete napraviti istu grešku kao što je ona učinila.

Bio je to jedan običan dan u kupaonici za nju nakon nakon čega su joj nokti počeli otpadati i kosa joj je počela opadati. Liječnici su rekli da se to dogodilo zbog toksičnog šoka, neobične bakterijske bolesti koja je stečena kao rezultat korištenja TAMPONA!

Osim vrlo lošeg stanja sa noktima, i koža joj je počela otpadati. Uspjela je da preživi samo jer su je stručnjaci stavili u stanje umjetne kome. Nakon 8 dana su je probudili, a ona se nije ničega sjećala, nije mogla prepoznati čak ni svoje tri drugarice..



Ova djevojka je bila u strašnom fizičkom stanju, njen mozak je počeo da otkazuje te nije mogla završiti rečenicu, također nije mogla hodati. Njezin oporavak je bio jako težak i trajao je dvije duge godine.

Stručnjaci upozoravaju sve žene i sve mlade djevojke da budu vrlo oprezne sa upotrebom tampona jer može biti opasno ako se ne koristi na odgovarajući način, te se mora mijenjati nakon maksimalno 8 sati jer je krv, topao i vlažan okoliš savršen za unapređenje nesigurnih bakterija.

Ne morate mijenjati tampon u noći, jer krvarenje je slabo kad ste ležećem položaju.

Podijeli ovaj post sa vašim prijateljicama, sigurno da mnogi nisu upućeni kakve užasne posljedice može ostaviti tako na izgled bezazlena stvar kao što je tampon!


megagiga.info


Nema komentara:

Objavi komentar