Welcome :)

aaaa

srijeda, 3. kolovoza 2016.

Mješavina od SAMO 2 SASTOJKA liječi više od 10 bolesti i potiče MRŠAVLJENJE



Ova kombinacija je super za sveukupno zdravlje ako se konzumira svakodnevno. To je nevjerojatna okusa, što je bonus.

Ovaj proizvod je često prisutan u prehrambenim režimima iu većini mediteranske prehrane.
Sezam je idealan izvor vitamina i minerala: željeza, magnezija, kalcija, mangana, bakra i fosfora. Sadrži omega-3 i omega-6 masne kiseline i veliku količinu vitamina E, A i B.

Suzam i med je mješavina je izvrstan izvor esencijalnih aminokiselina. Izuzetno zdrava hrana da bi svatko trebao konzumirati danas. Sezam u kombinaciji s medom pretvara u ljekovitom smjesom s brojnim zdravstvenim prednostima, ali i mršavljenje.

Kombinacija sezama i meda jača imunološki sustav, smanjuje želju za slatkim, tretira zatvor, ublažava želučane probleme, a to je izuzetno koristan u slučajevima gastritis, kolitis i čireva. Osim toga, ova smjesa jača kosti, potiče mentalnu aktivnost, povećava fizičku izdržljivost i poboljšava kvalitetu i zdravlje kose i kože.

To je najbolje da se konzumira u jutro.

Recept za zdrav smjesi s sezama i meda:

Ovaj recept se može pripremiti i bez ikakvih poteškoća. Možete probati odmah i uvjerite se da se brzo pripremiti.

Grind žlica sezama (ili ako želite, ne morate da ga samljeti) i pomiješati sa žlicom meda. Pomiješajte dobro dok ne dobijete konzistenciju kao halva.

Ovaj iznos ima visoku hranjivu vrijednost, oko 150 kalorija, 8 grama masti, 21 ugljikohidrati, 1 gram vlakana i 3 grama proteina.

To je najbolje da se konzumira u jutro na prazan želudac, osigurati dovoljno energije za nadolazeći dan, piše healthyadviceteam.com



Nema komentara:

Objavi komentar